Om Blichfeldt & Rod

Blichfeldt & Rod er et konsulentfællesskab der siden efteråret 2016 har arbejdet med organisationsudvikling og facilitering af Den Styrkede Pædagogiske Læreplan.

Peter Rod, cand. pæd.

Baggrund som lektor på professionshøjskoler og chefkonsulent inden for offentlig ledelse af dagtilbud og skoler samt studieleder og underviser på diplomuddannelsen i ledelse. Herunder bestyrelsesuddannelse i samarbejde med Selveje Danmark. Arbejder med ledelses- og organisationsudvikling, herunder faglig udvikling i daginstitutioner med baggrund i Den styrkede pædagogiske læreplan samt innovation og entreprenørskab i skolen. Er medforfatter på bøger om ledelse, læring og samfundsvidenskabelige metoder.


+45 5250 7462

...

Frederik Blichfeldt, cand. jur.

Baggrund som konsulent med opgaver om organisation & mennesker, dialog samt advokatvirksomhed. Arbejder med social kapital som organisationstilgang og herunder med faglig dialog om den ”fælles retning” som afsæt for samarbejdet om kerneopgaven. Arbejder til daglig som rådgiver i HR og personalejura bl.a. indenfor dagtilbudsområdet.


+45 5048 8935

...

Koncepterne i brug

Kommunale, selvejende og private dagtilbud og kommunale dagplejercentre i følgende kommuner bruger læreplanstræerne til pædagogisk tilrettelæggelse af læringsmiljøer og refleksionsblade til deres pædagogiske evalueringskultur:

Allerød
Bornholm
Brøndby
Dragør
Egedal
Favrskov
Frederikssund
Gentofte
Greve
Haderslev
Hedensted
Helsingør
Holbæk
Hørsholm
Københavns
Køge
Lyngby-Taarbæk
Løgstør
Nyborg
Næstved
Odder
Odense
Roskilde
Skive
Slagelse
Solrød
Svendborg
Tårnby
Aarhus
samt Danske Daginstitutioner i Sydslesvig. Professionshøjskoler har også investeret i læreplantræer og refleksionsblade.